Ilmoittautuminen kaudelle 2024-2025 on nyt auki!

17.7.2024

Tervetuloa mukaan Mäntsälän Voimistelijoiden toimintaan kaudelle 2024-2025!

Tarjonnastamme löytyy tänäkin vuonna laajasti ryhmiä niin lapsille, aikuisille kuin nuorillekin liikkujille. Mukana myös mm. uusia valmennusryhmiä joukkuevoimistelussa ja tanssissa!

Olemme myös jäsenten toiveesta ottaneet uudelleen tarjontaan ryhmäliikunnan 30x treenikortin - sen rinnalla tutut 10x- kortti ja Rajaton- kortti. 

Kesäjumpat jatkuvat 5.8. maanantaisin ja keskiviikkoisin ja uusi toimintakausi alkaa 26.8.2024! Ensimmäisellä toimintaviikolla vietetään Voimisteluviikkoa, jolloin kaikille tunneille on avoimet ovet. 

Ole myös kuulolla seuran Starttitapahtumaa varten - tiedotamme siitä pian lisää!

Ilmoittautuminen

Seura on siirtynyt käyttämään myClubia, jolla hallinnoimme jatkossa ilmoittautumista, jäsenrekisteriä, laskutusta, tapahtumia sekä viestintää. Kirjautuessasi myClubiin pääset ilmoittautumaan tapahtumiin, tarkastelemaan laskuja, viestejä ja aktiivisuutta sekä muokkaamaan tietojasi. Yhtä jäsentiliä voi hallinnoida useampi henkilö omilla myClub-tunnuksillaan (esimerkiksi lapsen molemmat vanhemmat).

Suosittelemme lataamaan maksuttoman myClub-mobiilisovelluksen, jolla voit hallinnoida helposti yhtä tai useampaa myClub-jäsentilä.

Lisätietoja tai apua ilmoittautumiseen seurasihteeriltä: toimisto@mantsalanvoimistelijat.fi / 040 5137892

Seuran nettisivuja päivitetään ilmoittautumisen ollessa auki, joten kysymyksissä ole yhteydessä seuran toimistoon!