Muutosneuvottelut saatu päätökseen

6.10.2024

Mäntsälän Voimistelijoiden hallitus on toteuttanut muutosneuvottelut aiemman ilmoituksen perusteella tuotannollisten ja taloudellisten syiden takia. Muutosneuvottelujen päätöksenä osa-aikaisen toiminnanjohtajan tehtävä lakkautetaan ja hallinnolliset tehtävät siirretään vapaaehtoisten tehtäväksi . Samalla hallinnollisia tehtäviä arvioidaan uudelleen tavoitteena vähentää hallinnollista taakkaa. Seurasihteerin tehtävä jatkuu edelleen, mutta tehtävän laajuutta rajataan.

Hallitus haluaa kiittää toiminnanjohtaja Heidi Kärkeä tehdystä työstä. Toiminnanjohtajan tehtävä päättyy 5.11.2024. Tilanne tulee aiheuttamaan muutoksia ja viivästyksiä seuran hallinnollisiin toimintoihin. Hallitus toivoo jäsenistöltä ymmärrystä ja apua tulevaan tilanteeseen, jotta seuran toiminnot saadaan jatkossa hoidettua yhteistyössä. Vastuuhenkilöt eri tehtäviin tiedotetaan myöhemmin.

Muutosneuvotteluiden pääsyynä oli se, että seura ei saanut Voimisteluliitolta järjestettäväksi yhtään kilpailua syksyn 2024, kevään 2025 ja syksyn 2025 aikana. Kilpailut ovat olleet merkittävä omavarainhankinnan keino, jolla on pystytty kattamaan niin hallinnon kuluja kuin tukemaan kilpailevien joukkueiden maksuja. Samalla muut kiinteät kulut ovat nousseet eikä kuluja olla haluttu siirtää harrastusmaksuihin.

Jäsenistölle järjestetään avoin Teams-info keskiviikkona 9.10.2024 klo 19-20. Linkki.

Lisätietoja antaa seuran puheenjohtaja Kaisa Koli, puh. 050-9665283. Mikäli haluat olla auttamassa vapaaehtoistyössä, ole yhteydessä puheenjohtajaan.

Seuran jäsenpalveluajat syksyllä 2024

  • Puhelin (040 513 7892 / seurasihteeri Kaika Pietarinen) ti-to klo 12-15. Kiireisissä tapauksissa laita tekstiviesti tai whatsapp-viesti tai ole suoraan yhteydessä ryhmän ohjaajaan, valmentajaan tai jojoon.
  • Sähköpostia (toimisto@mantsalanvoimistelijat.fi) luetaan säännöllisesti, mutta viesteihin palataan pääosin ylläolevana aikana. 
  • Toiminnanjohtajan käytössä ollut puhelinnumero 045 168 5997 ei ole enää käytössä 7.10. alkaen. Sen sijaan toiminnanjohtaja@mantsalanvoimistelijat.fi -sähköpostia luetaan vielä lokakuun loppuun asti.